Santa Cruz de Tenerife

De hoofdstad van het eiland: ‘Tenerife.’ Dit eiland ligt ten westen van Gran Canaria en is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Santa Cruz heeft een mooi centrum met winkels en winkelstraten. Perfect voor een dagje sight seeing.

Toeristisch Tenerife

Tenerife is een eiland waar veel toeristen op af komen. Er is op het eiland dan ook veel leuks te doen en zien. Dagje strand, snorkelen, zeilen met dolfijnen en walvissen en beklim de hoogste berg van Spanje.

Het eiland beschikt over de grootste berg van heel Spanje. De berg ligt in het Parque Nacional del Teide. Dit is een mega groot natuurgebied. Deze berg is niet zomaar een berg, maar deze berg is een vulkaan.

Rust uit aan de stranden van Tenerife

El Medano & Playa la Teijta zijn twee stranden in het zuidoosten van het eiland. Deze stranden zijn een van de weinige natuurlijke zandstranden die het eiland heeft. De stranden zijn ook gevormd door Saharazand.

Playa de las Vistas is beeldschoon en een perfect strand voor gezinnen met kinderen. Deze badplaats ligt tussen Los Cristianos en Playa de las Americas.

Neem een duik in de pracht van de Atlantische kust en kies een heerlijk resort uit voor jong en oud!