De schoonheid van Ibiza

Het eiland met prachtige stranden, mooie zonsondergangen en een nachtleven waar je u tegen zegt. Je kunt hier lekker uitrusten bij de gouden zandstranden en de berg Puig de Missa beklimmen. Ibiza-Stad is perfect voor een lekker etentje en om de markten te bezoeken. ‘S avonds uitgaan bij de grote en wereldberoemde clubs.

Feesteiland van de Balearen

Ibiza is een van de eilanden van de eilandengroep ‘de Balearen.’ De eilandengroep ligt bij Spanje en is te bereiken met boot vanuit bijv. Denia. Ook kun je er komen met het vliegtuig.

Het feesteiland wordt het eiland ook genoemd. Dit komt door het bruisende nachtleven. Wereldwijd komen er mensen naar de grootste clubs hier op het eiland. Een paar van de bekendste clubs zijn: Pacha en Ushuaïa. Het is dan ook een must-see als je 18 plus bent.

De natuur van Ibiza

Naast het bruisende nachtleven biedt het eiland ook een prachtige natuur. De twee mooiste strandjes zijn:’ Cala Llenya en Cala Mastella.’ Beide prachtige baaien met een strand erbij. Ook beschikt het eiland over natuurgebieden. Het eiland Formentera is heel klein en ligt strak naast Ibiza. De natuur is hier prachtig en nauwelijks bewoond door de mensen.