Een vakantie aan de Costa Brava?

De Costa Brava is de Noordelijkste kustlijn van Spanje. Aan deze kust bevinden zich plaatsen zoals Barcelona, Lloret de mar en Blanes. Als u komt om uit te gaan en het nacht leven op te zoeken. Dan moet u een kijkje nemen in Lloret de mar en Blanes. In het hoogseizoen staat het hier vol met jongeren vanuit heel Europa.

Barcelona een van de grootste steden van Spanje ligt ook bij de kust. Hier vindt u prachtige kunstwerken van Dalì en Gaudì. Neem een kijkje bij Park Guell en de Sagrada Familia!

Een andere grote stad aan de Costa Brava is Gerona. U kunt hier uren lopen in de mooie en oude steegjes van de stad. Deze steegjes leiden u naar de wijn- en oliemarkten.

De prachtige resorts aan de kust

De resorts in dit gebied zijn goed verzorgd, groot en perfect voor een onvergetelijke vakantie. Grote resorts die allen wat te beiden hebben voor uw specifieke wensen. Gaat u op vakantie met kinderen? Perfect! Elk resort is voorzien van minimaal een speeltuin, ook bij deze resorts beschikken enkele resorts over waterparken!

Voornamelijk de resorts bij Tossa de Mar en Pineda de Mar vallen in de smaak bij gezinnen.

Laat de Costa Brava niet schieten

De perfecte rust, familie of jongerenvakantie boek je aan de Costa Brava. Boek je in het hoogseizoen? Houd dan rekening met drukte. Gaat u in de herfst of winter? Dan zullen de temperaturen lager zijn dan het heerlijke Spaanse zomer temperatuurtje.