Er zijn geen resorts gevonden die aan je zoekopdracht voldoet. Probeer anders eens te zoeken in Alle Regio's.

Geniet van de resorts in Andalusië

Andalusië is een van de regio’s van Spanje. De hoofdstad is Sevilla. Andalusië trekt veel toeristen. Dit komt voornamelijk door de grote steden:’ Granada, Sevilla en Cordoba. In deze steden vind je de oude cultuur en de vroegere geschiedenis van het land en de steden terug. Kies voor een resort in het binnenland of ga voor een resort aan de kust. Resorts in Andalusië bieden een heerlijke en rustgevende vakantie!

Veel te zien in Andalusië

De regio is rijk aan mooie en oude bezienswaardigheden. Ga naar het strand aan de prachtige en toeristische Costa del Sol en de Costa de la Luz. Hier liggen de beroemde badplaatsen:’ Malaga, Torremolinos en Marbella. In het hoogseizoen ligt het hier echter vol met toeristen, maar het is een bezoekje waard! Naast de stranden en het mooie weer aan de kust. Heb je in het binnenland de Sierra Nevada voor de fanatieke vakantiegangers.

Andalusië staat verder bekend om zijn tapas, stierenvechten, sinaasappels en de flamenco.

De Costa del Sol en de Costa de la Luz

Deze strand gebieden zijn heerlijk voor een rust vakantie, maar ook geschikt voor een vakantie met de kids. Het grootste deel van de Costa del Sol is beloond met een blauwe vlag. Het zijn dus mooie en schone stranden. De Costa de la Luz loopt door tot aan de grens met Portugal.

De resorts in Andalusië zien er goed uit. Er is rekening gehouden met verschillende opties en wensen. Ook zit er bij elk resort minstens één zwembad. Bij enkele hotels zit een waterpark. Het is het geld dus zeker waard!