Kom zonnen aan de Costa Blanca

De Costa Blanca is een kilometerslange kustlijn in het zuidoosten van Spanje. De kustlijn ligt tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada. De bekendste plaatsen voor toeristen aan de Costa zijn Benidorm en Alicante.

De Costa Blanca bezit over maar liefst 74 stranden. De twee bekendste en mooiste stranden zijn: ”Playa Levante en Platja de Granadella.” Wel ligt dit dan ook vol met toeristen.

Populair vakantiegebied

De regio heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen vanuit heel Europa. Er zijn een tal van drukke toeristische plekjes te vinden, maar ook plekjes die prachtig zijn en minder bekend bij de toeristen.

Toeristen komen hier voor de zon, maar ook voor het eten en drinken wat Spanje te bieden heeft. Wat is er nou beter dan een lekkere sangria te drinken onder het genot van paella aan de Costa.

Feesten tot in de late uren

Veel jongeren komen naar de kust om te feesten en een geweldige jongeren vakantie te beleven. De jongeren trekken met name naar Lloret de Mar en Blanes. Beide badplaatsen aan de kust. Overdag het centrum in en ontspannen aan het strand en ’s nachts feesten tot laat!