De hoofdstad Palma de Mallorca

De meest veelzijdige stad in Europa. Palma is veel meer dan alleen de hoofdstad van Mallorca. De stad is perfect voor een stedentrip. Je kunt hier shoppen, cultuur snuiven, heerlijk Spaans eten proeven, relaxen en ook hier, uitgaan!

De stranden van Mallorca

Het eiland beschikt over een paar prachtige baaien en stranden. Het mooiste strand is ‘El Trenc.’ Wit zand en felblauw water met een Caribisch gevoel. Het strand ligt in het Zuiden en is het bezoeken zeker waard.

Het mooiste baaitje is ‘Cala Pi Mallorca.’ Dit is een baai met een strandje. Het is mogelijk hierna toe te wandelen. Kiest u hiervoor? Dan wordt u beloont met een prachtig uitzicht over het felblauwe turquoise zeewater.

Een echt toeristisch strand, maar wel heel mooi, is ‘Playa de Alcúdia.’ Het ligt aan de kustlijn van Alcúdia en het is een echte favoriet bij toeristen, maar ook bij de inwoners.

El Arenal en Magaluf

Van plan een jongerenvakantie te houden of gewoon heel veel uit te gaan? Dan moet u naar El Arenal of Magaluf. Magaluf heeft over het algemeen meer Duitse bezoekers dan El Arenal. In el Arenal ligt aan de kust: ‘de strip.’ Overdag een mooi strand met leuke cafés, maar ’s nachts staat het hier bomvol met jongeren die het nachtleven in gaan. Vooral in het hoogseizoen.